THUISZORG IN ROTTERDAM VIA ZORG VERLICHT

Zorg Verlicht verleent kwalitatieve thuiszorg in Rotterdam en omgeving. Dat doen we met een team van gepassioneerde en goed gekwalificeerde thuiszorg professionals. Ons op maat gemaakte geautomatiseerde zorgplatform helpt ons daar optimaal bij. Het neemt de thuiszorgmedewerker veel administratief werk uit handen. Dat maakt dat zij bij Zorg Verlicht meer tijd hebben voor échte zorgtaken in de thuiszorg.

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Thuiszorg via Zorg Verlicht staat voor kwaliteit en veiligheid. Onze zorgverleners proberen wij in hun dagelijkse zorgtaak zoveel mogelijk te ontlasten. Zo houden zij de focus op de kerntaak: goede en veilige zorg op het juiste moment. Thuiszorg vraagt vaak een uitgebreide verslaglegging. Zeker in een zorgketen waar patiënt, huisarts, specialist, thuiszorgorganisatie en andere (aanvullende) zorgverleners goed met elkaar moeten kunnen afstemmen. Onze thuishulp in Rotterdam, die doorgaans meerdere keren per dag of per week bij de klant komt, heeft daarvoor veel administratie bij te houden. Ons volledig geautomatiseerde zorgplatform helpt hen daarbij en neemt veel administratie, die anders bij u thuis in Rotterdam moet worden gedaan, van hen over. Bij Zorg Verlicht bent u dus verzekerd van een thuishulp die niet veelvuldig bezig is uw dossier bij te houden, maar een verzorgende die u de maximale zorg en aandacht kan bieden die u nodig heeft.

VOORDELEN INZET ICT IN DE THUISZORG ROTTERDAM

Het gebruik van onze hoogwaardige ICT-oplossingen biedt Zorg Verlicht thuiszorg in Rotterdam vele voordelen:

  • Wij bieden de zorg aan voor een lagere prijs.
  • Onze zorgmedewerkers worden verlost van veel tijdrovende administratieve taken.
  • Maximale zorg: er is meer tijd voor de eigenlijke zorgtaak bij de klant.
  • Het zorgproces is transparant en voor alle deelnemers in de keten inzichtelijk.
  • Het maakt onze zorg meetbaar en daardoor flexibel en tijdig bij te sturen als nodig.

WERKEN ALS THUISZORGMEDEWERKER BIJ ZORG VERLICHT

Zoekt u als thuiszorg professional een betrokken thuiszorgorganisatie in Rotterdam en omgeving, waar gewerkt wordt in kleine zelfsturende teams? Kijk dan eens wat Zorg Verlicht voor u kan betekenen. Onze zorgmedewerkers krijgen alle kansen zich door middel van studie te verbeteren of zij kunnen optimaal hun kennis verruimen, indien gewenst. Mede daarom werken wij met een tevreden en gekwalificeerd team van thuiszorg medewerkers.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We houden onze focus graag op de ontwikkelingen in de thuiszorg. Zo kunnen wij elke dag weer hoogwaardige zorg verlenen. Nú en in de toekomst !

CONTACT MET ZORG VERLICHT ROTTERDAM

Wilt u ook meer weten over wat Zorg Verlicht in Rotterdam en omstreken voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op: 040 – 30 38 501 of info@zorgverlicht.nl. We vertellen u graag meer over de vele voordelen van onze thuiszorgprofessionals.

 

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze website: www.zorgverlicht.nl. Door een bezoek aan onze website en bij eventueel gebruik van de op deze website aangeboden informatie, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Zorg Verlicht streeft ernaar de gegevens op onze website zo zorgvuldig en actueel mogelijk te houden. Ook spant zij zich in voor een goede toegankelijkheid van de website en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten.
Zorg Verlicht behoudt zich te allen tijde het recht voor de informatie en inhoud van deze website te wijzigen.

Aan de inhoud van onze website www.zorgverlicht.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Zorg Verlicht B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit deze inhoud zou kunnen voortvloeien. Dit geldt ook voor de op onze website vermelde links naa​r andere (externe) websites. Deze zijn slechts bedoeld als informatiebron. Zorg Verlicht aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit de inhoud van deze (externe) websites voortvloeien. Bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor de wijze waarop deze websites of organisaties met uw gegevens omgaan.

Zorg Verlicht garandeert niet dat aan haar verzonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Ook aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van deze e-mails.

Zorg Verlicht heeft de grootst mogelijke aandacht besteed aan de inhoud van haar website. Desalniettemin kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie op onze website is opgenomen. Signaleert u deze onvolkomenheden of onjuistheden, wilt u dat dan aan ons melden via info@zorgverlicht.nl.

Op onze website www.zorgverlicht.nl en onze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met of uit hoofde van deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.