WERKEN BIJ ZORG VERLICHT

Wil jij ook het verschil maken in jouw werk als zorgprofessional? Dan is werken bij Zorg Verlicht iets voor jou. Bij ons kun jij je maximaal wijden aan de zorgtaken. Niet elke dag ellenlange rapporten schrijven en lijsten bijhouden. Gewoon de handen uit de mouwen steken en doen waar je goed in bent.

De thuiszorg groeit en wordt tegenwoordig steeds meer ingezet. Mensen willen vaak verzorgd worden in de eigen vertrouwde omgeving van hun huis. Thuiszorg is meer dan een afwasje, steunkousen of een boterhammetje. De taken van de thuiszorgmedewerker zijn divers en je werkt zeer zelfstandig. Tijdens je werk ben jij aan zet! Komt het aan op jouw expertise. Er is voldoende ruimte voor eigen initiatief.

KOM OOK WERKEN BIJ ZORG VERLICHT

Ben je oplossingsgericht, weet je van aanpakken en kun je goed met mensen omgaan? Zorg Verlicht is altijd op zoek naar nieuwe zorgprofessionals. We werken met kleine enthousiaste zorgteams. Op die manier kan iedereen een waardevolle schakel vormen in het zorgproces. Wil jij ook actief meedenken en meedoen om de zorg zo optimaal mogelijk te organiseren? Meld je dan bij ons aan.

OPTIMAAL ONTWIKKELEN

Voldoening in je werk als zorgprofessional is belangrijk. Zowel voor onze klanten maar ook voor jouzelf. Zorg Verlicht biedt medewerkers daarom de kans zich optimaal en naar eigen wens te ontwikkelen. Zo kun je groeien in je vakgebied. Dat doen we door je cursussen en opleidingen aan te bieden. Daarnaast hebben we een goed inzicht in de zorgvraag in de branche. Bij Zorg Verlicht bestaat dan ook de kans dat je, als je dat wenst, je je kennis kunt verruimen. Ook op gebied van andere disciplines in de zorg waar veel vraag naar is.

ZORG VERLICHT ONTZORGT

We beloven je niet dat je nooit wat werkdruk zult ervaren. Ook wij werken wel eens met pieken en dalen, maar we beperken de pieken wel tot een minimum. Een van de redenen is dat we werken met een volledig geautomatiseerd ICT-systeem. Zo kunnen we het werk goed inplannen, monitoren en verantwoorden. Het neemt jou veel administratieve werkzaamheden uit hand nemen. Zo kun jij je volledig op de zorgtaak richten zonder overtollige ballast waar je niet op zit te wachten.

ICT IN DIENST VAN DE ZORG

Het geautomatiseerd systeem waar we bij Zorg Verlicht mee werken is speciaal voor ons ontworpen. Het biedt ook jou als zorgverlener veel voordelen. Verslaglegging en verantwoording is digitaal vastgelegd. Alles van indicatie, via zorgplan tot de uiteindelijke zorg staat geregistreerd. Daardoor is er volledige transparantie en is alles duidelijk. Zo ontstaat er zelden discussie over het verlenen van de zorg. Door deze vergaande automatisering verloopt de communicatie tussen onze klanten, onze medewerkers, zorgaanbieders en Zorg Verlicht soepel en duidelijk.

VACATURES

Ook nieuwsgierig geworden naar werken voor Zorgcrew? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de kansen en mogelijkheden.
Neem ook alvast een kijkje op ons vacatureoverzicht voor openstaande functies.