WERKEN BIJ ZORG VERLICHT

Wil jij ook meer verschil maken in jouw werk als professional in de thuis- en ouderenzorg? Dan is werken bij Zorg Verlicht iets voor jou. 

Bij ons kun jij je maximaal wijden aan jouw zorgtaken. Je kunt betekenisvol zijn Niet elke dag weer ellenlange rapporten schrijven en lijsten bijhouden maar gewoon de handen uit de mouwen steken en doen waar je goed in bent: aandacht geven aan de mensen die dat nodig hebben!

De thuiszorg en de ouderenzorg groeien door de vergrijzing. Mensen willen (of moeten) steeds vaker verzorgd worden in de eigen vertrouwde omgeving van hun huis. Dat vraagt vaak veel meer dan een afwasje, steunkousen aantrekken of een boterhammetje smeren. 

Bij Zorg Verlicht willen we méér aandacht geven aan de mensen die dat nodig hebben. We willen meer tijd aan hen besteden en hun problemen eerder en beter signaleren. Zo kunnen we echt betekenisvol zijn.

KOM OOK WERKEN BIJ ZORG VERLICHT

Ben je oplossingsgericht, weet je van aanpakken en kun je goed met mensen omgaan? Zorg Verlicht is altijd op zoek naar nieuwe, professionele en gecertificeerde zorgprofessionals. We werken met kleine enthousiaste zorgteams die ieder een waardevolle schakel vormen in het complexe zorgproces. Wil jij ook actief meedenken en meedoen om de zorg voor iedereen zo optimaal mogelijk te organiseren? Meld je dan bij ons aan.

OPTIMAAL ONTWIKKELEN

Voldoening in je werk is belangrijk. Zowel voor de ouderen en (thuis)hulpbehoevenden maar ook voor jouzelf. Zorg Verlicht biedt medewerkers daarom de kans zich optimaal en naar eigen wens te ontwikkelen. Zo kun je groeien in je vakgebied. Dat doen we door je cursussen en opleidingen aan te bieden. Daarnaast hebben we een goed inzicht in de zorgvraag in de branche. Bij Zorg Verlicht bestaat dan ook de kans dat je, als je dat wenst, je je kennis kunt verruimen. Ook op gebied van andere disciplines in de zorg waar veel vraag naar is.

ZORG VERLICHT MAAKT HET JE MAKKELIJKER

We beloven je niet dat je nooit werkdruk zult ervaren. Ook wij werken met pieken en dalen, maar we beperken de pieken wel tot een minimum. Zo werken wij  met een volledig geautomatiseerd systeem waarmee je het werk goed kunt inplannen, monitoren en verantwoorden. Dat neemt jou veel administratieve werkzaamheden uit handen en kan jij je volledig op de zorgtaak richten en aandacht besteden aan de mensen die jou nodig hebben.

VACATURES

Ook nieuwsgierig geworden naar werken voor Zorg Verlicht? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de kansen en mogelijkheden.
Neem ook alvast een kijkje op ons vacatureoverzicht voor openstaande functies.