MISSIE EN VISIE

Zorg Verlicht verleent elke dag de beste zorg door de inzet van onze toegewijde en professionele zorgverleners. Onze zorgmedewerkers worden daarbij ontzorgd door het voor ons op maat gemaakte geautomatiseerde zorgplatform. Dit neemt ons en de thuiszorgmedewerker veel werk uit handen. Zo blijft er meer tijd over voor échte zorgtaken.

Zorg Verlicht staat voor kwaliteit en veiligheid in de zorg. Wij ontzorgen onze zorgverleners zoveel mogelijk bij alle administratieve taken, zoals het werken in de thuiszorg met zich meebrengt. Zo kunnen onze zorgprofessionals de focus houden op hun kerntaak: de juiste zorg op het juiste moment. Bij Zorg Verlicht bent u dus verzekerd van een thuishulp die niet veelvuldig bezig is uw dossier bij te houden, maar een verzorgende die u de maximale zorg en aandacht kan bieden die u nodig heeft.

MEER ICT, MEER ZORG

Zorg Verlicht maakt in haar bedrijfsproces gebruik van hoogwaardige technologische ICT-oplossingen. Deze voor ons op maat gemaakte systemen bieden veel voordelen:
– Wij kunnen de zorg aanbieden voor een lagere prijs.
– Onze zorgmedewerkers worden verlost van veel tijdrovende administratieve taken.
– Maximale zorg: er is meer tijd voor de eigenlijke zorgtaak bij de klant.

DE THUISHULP ALS SPIN IN HET WEB

Door ons doelmatige en efficiënte bedrijfsproces kan onze thuishulp medewerker zich meer richten op de zorgtaak. Dat levert tevreden zorgmedewerkers op die maximaal de tijd hebben om goede zorg te verlenen. Op die manier hebben zij ook meer de focus op voorkomende hiaten of problemen in de zorgverlening. Zo worden deze tijdig onderkend en gerapporteerd, wat noodzakelijke en tijdige bijsturing mogelijk maakt.

HET ZORG VERLICHT TOTAALPAKKET

Bij Zorg Verlicht zijn wij gespecialiseerd in het bieden van zorgoplossingen in de ruimste zin van het woord.
– Wij zetten onze zorgmedewerkers in bij klanten die zich bij ons aanmelden.
– Wij zetten onze zorgmedewerkers ad hoc in ten behoeve van de zorgvraag van collega zorgaanbieders.
– Wij bieden een totaaloplossing aan zorgaanbieders die voor al hun zorgaanvragen onze zorgprofessionals willen inzetten bij hun klanten. Zo ontzorgen wij deze zorgaanbieder aan de personele kant (HRM) en aan de administratieve kant, middels ons volledig geautomatiseerde ICT-platform.

LERENDE ORGANISATIE

Bij Zorg Verlicht staat leren centraal. Wij bieden onze zorgmedewerkers alle kansen zich door middel van studie te verbeteren of hun kennis te verruimen. Dat levert tevreden en gekwalificeerde medewerkers op.
Daarnaast hebben wij de klanttevredenheid hoog in het vaandel, waarbij wij ons ook graag opstellen als lerende organisatie. Door veranderende tijden kijken wij graag vooruit op de ontwikkelingen in de thuiszorg. Centraal staan de wensen en behoeften van de zorgvragers, onze klanten. Zo kunnen wij elke dag weer hoogwaardige zorg verlenen met de focus op het heden, maar ook zeker met een blik op de toekomst.