MISSIE EN VISIE

Zorg Verlicht verleent elke dag de beste thuiszorg en ouderenzorg door de flexibele inzet van toegewijde en professionele zorgverleners. Wij nemen onze mensen zoveel mogelijk administratief werk uit handen zodat er meer tijd over blijft voor hun échte passie: het verlenen van zorg en het geven van aandacht aan iedereen die dat nodig heeft.

Zorg Verlicht gaat verder dan alleen het bieden van kwaliteit en veiligheid in de thuiszorg en ouderenzorg. Wij willen weer aandacht geven! Wij ontzorgen onze zorgverleners zoveel mogelijk bij alle administratieve taken zodat zij zich  weer kunnen richten op de zorgvrager zelf. Wat leeft er bij de cliënt? Wat gaat er in hem of haar om? Bij Zorg Verlicht bent u dus verzekerd van een thuishulp die niet veelvuldig bezig is een dossier bij te houden, maar een verzorgende die u de maximale zorg en aandacht kan bieden die iemand nodig heeft.

MINDER PAPIERWERK, MEER ZORG!

Er gaat te veel tijd verloren aan papierwerk. Zorgmedewerkers moeten talloze gegevens invoeren in eindeloze hoeveelheden dossiers. Dat gaat ten koste van tijd en de aandacht die zij willen besteden aan hun ‘cliënten’, of liever: de mensen die dat hard nodig hebben. Zorg Verlicht ontwikkelde zelf systemen die veel voordelen bieden:
– Onze zorgmedewerkers worden verlost van veel tijdrovende administratieve taken.
– Wij kunnen de zorg aanbieden voor een lagere prijs.
– Maximale zorg: er is meer tijd voor de eigenlijke zorgtaak bij de klant.

DE THUISHULP ALS SPIN IN HET WEB

Wij vinden het van het grootste belang dat onze zorgprofessionals zich meer kunnen richten op hun zorgtaak. Dat levert tevreden zorgmedewerkers op die maximaal de tijd hebben om aandacht te kunnen geven aan hun cliënten. Op die manier hebben zij ook meer zicht op voorkomende hiaten of problemen in de zorgverlening en/of de omgeving van een zorgvrager. Deze worden dan tijdig onderkend en gerapporteerd, wat noodzakelijke en tijdige bijsturing mogelijk maakt.

LERENDE ORGANISATIE

Bij Zorg Verlicht staat leren centraal. Wij bieden onze zorgmedewerkers alle kansen om zich door middel van studie te verbeteren of hun kennis te verruimen. Dat levert ons veel tevreden en gekwalificeerde medewerkers op.
Daarnaast hebben wij de ‘cliënttevredenheid’ hoog in het vaandel staan, waarbij wij ons ook graag opstellen als lerende organisatie. Door veranderende tijden kijken wij graag vooruit op de ontwikkelingen in de thuis- en ouderenzorg. Centraal staan de wensen en behoeften van de zorgvragers, onze klanten. Zo kunnen wij elke dag weer hoogwaardige zorg verlenen met de focus op het heden, maar ook zeker met een blik op de toekomst.