WIJ ZIJN ER VOOR

Door de toenemende vraag in de zorg, richt Zorg Verlicht zich op het vinden van oplossingen waarmee we de inzet van zorgprofessionals en de kwaliteit van de zorg kunnen vergroten. Wij zetten onze expertise in op gebied van ICT en HRM om zo zorgprofessionals en zorg aanbiedende organisaties te ontzorgen. Zo komt de inzet en de focus meer op de zorg zelf te liggen.

THUISZORG AANVRAGEN

Bent u thuiswonend en heeft u (acuut) thuiszorg nodig? Zorg Verlicht heeft een gekwalificeerd team van zorgprofesssionals voor u klaar staan. Vaak komt uw aanvraag bij ons binnen via de huisarts of de gemeente. Thuiszorg wordt grotendeels vergoed vanuit de Wet Langdurige zorg (Wlz) of vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U betaalt vaak wel een kleine inkomensafhankelijke bijdrage.

Heeft u thuiszorg nodig? Wij informeren u graag over hoe u thuiszorg kunt aanvragen.

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

KOM WERKEN BIJ ZORG VERLICHT

Zorg Verlicht is altijd op zoek naar goede zorgprofessionals die voor ons aan de slag willen. Wij plaatsen onze medewerkers rechtstreeks bij onze klanten.

Het komt ook voor dat je aan de slag gaat via een andere zorgaanbieder. Je blijft daarbij wel in dienst van Zorg Verlicht, zodat je optimaal blijft profiteren van alle voordelen die het het werken via Zorg Verlicht met zich meebrengt.

Zorg Verlicht biedt je optimaal de mogelijkheid je te ontwikkelen binnen je vakgebied. Jij bent immers ons kapitaal en dat koesteren we.

Ook werken als thuiszorgmedewerker via Zorg Verlicht?

WAT VALT ER ONDER THUISZORG

U kunt bijvoorbeeld thuiszorg nodig hebben door ziekte, handicap of ouderdom. Denk daarbij aan:

Verzorging en verpleging

  • Bijvoorbeeld hulp bij wondverzorging of het toedienen van medicijnen en injecties.
  • Maar ook hulp bij het opstaan uit bed en douchen of hulp bij het eten.

Begeleiding in het dagelijks leven

  • Bijvoorbeeld hulp verlenen bij praktische vaardigheden en sociale redzaamheid

Huishoudelijke hulp

  • Bijvoorbeeld hulp bij het schoonmaken, boodschappen doen, opruimen, koken en de was doen.

WET EN REGELGEVING

Door onze vergaande geautomatiseerde gegevensverwerking leveren wij zorg en werkt iedereen volgens de richtlijnen van de op dat moment geldende wet- en regelgeving.