WIJ ZIJN ER VOOR:

Wij zijn er voor de  zorgvrager natuurlijk! Onze gekwalificeerde en gedreven zorgmedewerkers staan dag en nacht voor u klaar om u (thuis) te helpen. 

Zorg Verlicht richt zich bovendien op het vinden van slimme en tijdbesparende oplossingen. Onze zorgprofessionals hebben daardoor meer ruimte en slagkracht om ouderen thuis écht te helpen en de aandacht te geven die zij nodig hebben. En waar ze behoefte aan hebben! 

En natuurlijk zijn wij er voor zorg-verlenende instanties die dagelijks op zoek zijn naar ervaren, gedreven en gekwalificeerde vakmensen aan het bed.

THUISZORG AANVRAGEN

Bent u thuiswonend en heeft u (acuut) thuiszorg nodig? Zorg Verlicht heeft een gekwalificeerd team van zorgprofesssionals voor u klaar staan. Vaak komt uw aanvraag bij ons binnen via de huisarts of de gemeente. Thuiszorg wordt grotendeels vergoed vanuit de Wet Langdurige zorg (Wlz) of vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U betaalt vaak wel een kleine inkomensafhankelijke bijdrage.

Heeft u thuiszorg nodig? Wij informeren u graag over hoe u thuiszorg kunt aanvragen.

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

KOM WERKEN BIJ ZORG VERLICHT

Zorg Verlicht is altijd op zoek naar goede zorgprofessionals! We komen graag in contact met goede en gedreven mensen die, net als wij, anderen graag willen ondersteunen en een luisterend oor willen bieden. Dat kan bij iemand thuis zijn of in een zorg-verlenende instelling, wij zorgen ervoor dat je alles krijgt aangereikt om jouw functie zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. Jij bent immers ons kapitaal en dat koesteren we.

Ook werken als thuiszorgmedewerker via Zorg Verlicht?

WAT VALT ER ONDER THUISZORG

U kunt bijvoorbeeld thuiszorg nodig hebben door ziekte, handicap of ouderdom. Denk daarbij aan:

Verzorging en verpleging

  • Bijvoorbeeld hulp bij wondverzorging of het toedienen van medicijnen en injecties.
  • Maar ook hulp bij het opstaan uit bed en douchen of hulp bij het eten.

Begeleiding in het dagelijks leven

  • Bijvoorbeeld hulp verlenen bij praktische vaardigheden en sociale redzaamheid

Huishoudelijke hulp

  • Bijvoorbeeld hulp bij het schoonmaken, boodschappen doen, opruimen, koken en de was doen.

WET EN REGELGEVING

Door onze vergaande geautomatiseerde gegevensverwerking leveren wij zorg en werkt iedereen volgens de richtlijnen van de op dat moment geldende wet- en regelgeving.