Wij zijn er voor:

Wij zijn er voor de  zorgvrager natuurlijk! Onze gekwalificeerde en gedreven zorgmedewerkers staan dag en nacht voor u klaar om u (thuis) te helpen. 

Zorg Verlicht richt zich bovendien op het vinden van slimme en tijdbesparende oplossingen. Onze zorgprofessionals hebben daardoor meer ruimte en slagkracht om ouderen thuis écht te helpen en de aandacht te geven die zij nodig hebben. En waar ze behoefte aan hebben! 

En natuurlijk zijn wij er voor zorg-verlenende instanties die dagelijks op zoek zijn naar ervaren, gedreven en gekwalificeerde vakmensen aan het bed.

Samen zorgen we voor verlichting in de zorg!

ZorgVerlicht, wij zijn er voor zorgorganisaties en zorgvragers, en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van iedereen die onze zorg nodig heeft. Met toewijding, expertise en een persoonlijke benadering willen we een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van onze cliënten.

Voor zorgorganisaties bieden wij flexibele oplossingen om te zorgen dat uw cliënten de beste zorg ontvangen. We begrijpen dat elke zorginstelling zijn eigen uitdagingen en vereisten heeft. Daarom werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat onze zorgverleners perfect aansluiten op uw zorgteam. We bieden ondersteuning op maat, of het nu gaat om tijdelijke versterking, vaste teams of gespecialiseerde zorgverleners. Door onze administratieve processen te stroomlijnen en onze zorgverleners zorgvuldig te selecteren, nemen we de druk weg van uw organisatie, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige zorg.

Voor zorgvragers staan we klaar om u de zorg en ondersteuning te bieden die u verdient. We begrijpen dat elke persoon unieke zorgbehoeften heeft en we nemen de tijd om u te leren kennen, uw wensen en verwachtingen te begrijpen.
Of het nu gaat om thuiszorg of ouderenzorg onze zorgverleners staan voor u klaar. We streven ernaar om niet alleen uw fysieke gezondheid te bevorderen, maar ook uw emotioneel welzijn te ondersteunen door middel van persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Onze zorgverleners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise, empathie en toewijding. Ze beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om hoogwaardige zorg te leveren en een veilige en ondersteunende omgeving te creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ZorgVerlicht u kan ondersteunen bij uw thuis- en ouderenzorgbehoeften. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een zorgplan op te stellen naar uw wensen en verwachtingen.
Samen werken we aan een zorgzame en betekenisvolle toekomst, waarin welzijn centraal staat.

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Kom werken bij Zorg Verlicht

Zorg Verlicht is altijd op zoek naar goede zorgprofessionals! We komen graag in contact met goede en gedreven mensen die, net als wij, anderen graag willen ondersteunen en een luisterend oor willen bieden. Dat kan bij iemand thuis zijn of in een zorg-verlenende instelling, wij zorgen ervoor dat je alles krijgt aangereikt om jouw functie zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. Jij bent immers ons kapitaal en dat koesteren we.

Ook werken als thuiszorgmedewerker via Zorg Verlicht?

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze website: www.zorgverlicht.nl. Door een bezoek aan onze website en bij eventueel gebruik van de op deze website aangeboden informatie, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Zorg Verlicht streeft ernaar de gegevens op onze website zo zorgvuldig en actueel mogelijk te houden. Ook spant zij zich in voor een goede toegankelijkheid van de website en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten.
Zorg Verlicht behoudt zich te allen tijde het recht voor de informatie en inhoud van deze website te wijzigen.

Aan de inhoud van onze website www.zorgverlicht.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Zorg Verlicht B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit deze inhoud zou kunnen voortvloeien. Dit geldt ook voor de op onze website vermelde links naa​r andere (externe) websites. Deze zijn slechts bedoeld als informatiebron. Zorg Verlicht aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit de inhoud van deze (externe) websites voortvloeien. Bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor de wijze waarop deze websites of organisaties met uw gegevens omgaan.

Zorg Verlicht garandeert niet dat aan haar verzonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Ook aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van deze e-mails.

Zorg Verlicht heeft de grootst mogelijke aandacht besteed aan de inhoud van haar website. Desalniettemin kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie op onze website is opgenomen. Signaleert u deze onvolkomenheden of onjuistheden, wilt u dat dan aan ons melden via info@zorgverlicht.nl.

Op onze website www.zorgverlicht.nl en onze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met of uit hoofde van deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.