DE VOORDELEN VAN ZORG VERLICHT

Is uw zorgvraag groter dan u zelf kunt invullen? Zorg Verlicht neemt graag (een deel van) de zorg voor haar rekening . Onze thuiszorgmedewerkers zijn goed gekwalificeerd, ambitieus, ervaren en gaan graag aan het werk waar dat nodig is. 

GROTE EN KLEINE ZORGAANBIEDERS

Veel grote en kleine zorgaanbieders kampen met een tekort aan zorgprofessionals. Bij Zorg Verlicht werken veel gedreven en vakkundige mensen die niets liever willen dan de handen uit de mouwen steken en zorg verlenen aan de mensen die dat hard nodig hebben. Dat kan door heel Nederland en op ieder moment van de dag!

GEBORGD EN VERANTWOORD

Wij beschikken over gekwalificeerd thuiszorgpersoneel. De zorg uitbesteden aan Zorg Verlicht biedt tal van voordelen, zoals personele zaken (HRM) en ICT-ondersteuning (uitvoering, bewaking en monitoring van de zorgtaak). Van indicatie, via zorgplan tot de uiteindelijke uitvoering van de zorg, alles is goed geborgd en verantwoord bij Zorg Verlicht.

UITWISSELEN DESKUNDIGHEID EN ERVARING

Samen werken met Zorg Verlicht biedt bovendien kansen voor het uitwisselen van deskundigheid en ervaring. Dat is ook goed voor de groei en het welzijn van de zorgprofessionals, zodat dit de kwaliteit van onze zorg ten goede komt.

Heeft bovenstaande u nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden van zorgverlening via Zorg Verlicht? Neem contact met ons op, zodat wij samen deze mogelijkheden kunnen verkennen.