DE VOORDELEN ZORGPROFESSIONALS VIA ZORG VERLICHT

Is uw zorgvraag groter dan dat u zelf kunt invullen, laat Zorg Verlicht dan (een deel van) de zorg voor haar rekening nemen. Onze thuiszorgmedewerkers zijn goed gekwalificeerd, gaan graag voor u aan de slag en zijn snel inzetbaar. Zo kunt u niet alleen uw zorgvraag snel en adequaat vervullen, maar u bent ook verzekerd van onze ondersteuning.

GROTE EN KLEINE ZORGAANBIEDERS

Veel grote en kleine zorgaanbieders kampen met een tekort aan zorgprofessionals. Met het uitbesteden van een zorgopdracht via Zorg Verlicht wordt uw soms omvangrijke zorgvraag goed ingevuld.
Bent u een zorgaanbieder, dan kampt u soms met onderbezetting als de zorgvraag onverwacht toeneemt. Onze thuiszorg medewerkers staan voor u klaar.

GEBORGD EN VERANTWOORD

Wij beschikken over gekwalificeerd thuiszorgpersoneel. De zorg uitbesteden aan Zorg Verlicht biedt tal van voordelen, zoals personele zaken (HRM) en ICT-ondersteuning (uitvoering, bewaking en monitoring van de zorgtaak). Van indicatie, via zorgplan tot de uiteindelijke uitvoering van de zorg, alles is goed geborgd en verantwoord bij Zorg Verlicht.

BETERE ZORG VOOR EEN LAGERE PRIJS

Bij Zorg Verlicht kunnen wij goede zorg aanbieden voor een scherpe prijs. Onze vergaande automatisering en jarenlange deskundigheid in  de branche maken dit mogelijk. Bij Zorg Verlicht krijg je betere zorg voor een lagere prijs. Uw zorgmedewerkers zijn immers onze zorg. 

GROEI VAN UW ONDERNEMING

Als wij een deel van uw zorgtaken uitvoeren dan heeft u bovendien meer tijd voor de groei van uw onderneming. Zeker in een markt waar de zorgvraag steeds groter wordt, liggen hier voor u kansen. Bovendien spreidt u uw risico’s.

EFFICIËNT TRANSPARANT EN VEILIG

Het speciaal voor ons ontworpen geautomatiseerde zorgsysteem maakt het te allen tijde mogelijk om samen met u uitstekende zorg te verlenen. Het systeem biedt een goed platform voor adequate gegevensoverdracht en communicatie. Zo werken wij binnen de totale keten van zorgverlening efficiënt, transparant en veilig.

UITWISSELEN DESKUNDIGHEID EN ERVARING

Samen werken met Zorg Verlicht biedt bovendien kansen voor het uitwisselen van deskundigheid en ervaring. Dat is ook goed voor de groei en het welzijn van de zorgprofessionals, zodat dit de kwaliteit van onze zorg ten goede komt.

Heeft bovenstaande u nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden van zorgverlening via Zorg Verlicht? Neem contact met ons op, zodat wij samen deze mogelijkheden kunnen verkennen.