ZORG VERLICHT LEVERT THUISZORG IN GRONINGEN

Zorg Verlicht verleent thuiszorg op maat. Onze thuiszorg is van kwalitatief hoog niveau. Deskundigheid, efficiëntie en flexibiliteit staat daarbij voorop. Doordat wij slim automatiseren kunnen onze zorgprofessionals hun inzet en focus blijven houden op de échte zorgtaken. Ons op maat gemaakt ICT-platform helpt hen hierbij en maakt onze dienstverlening transparant en meetbaar. Zo kunnen we tijdig en waar nodig bijsturen. Dat maakt onze thuiszorgprofessional de spin het web van de totale zorgketen rondom onze zorgvragers in Groningen en omgeving.

EXPERTISE IN AUTOMATISERING EN HRM

Besteedt u uw thuiszorg uit aan Zorg Verlicht in Groningen dan profiteert u van onze expertise op gebied van automatisering en personele zaken (HRM). Wij kunnen snel adequate zorg leveren. Zorg die bij Zorg Verlicht ook nog eens zeer betaalbaar is. Onze kwalitatieve thuiszorg hebben wij georganiseerd in kleine zorgteams. Zij doen hun werk met passie en zijn allen goed gekwalificeerd. Ons op maat gemaakte geautomatiseerde zorgplatform helpt ons daar optimaal bij. Het neemt de thuiszorg medewerker veel administratief werk uit handen. Dat maakt dat zij bij Zorg Verlicht meer tijd hebben voor de échte zorgtaken in de thuiszorg.

DE VOORDELEN VAN DE INZET VAN ICT BIJ THUISZORG GRONINGEN

Door het gebruik van onze hoogwaardige ICT-oplossingen bieden wij bij Zorg Verlicht thuiszorg in Groningen met veel voordelen:

– Wij bieden de zorg aan voor een lagere prijs dan dat u meestal gewend bent.
– De thuiszorgmedewerkers worden door ons ICT-platform verlost van veel tijdrovende administratieve taken.
– Er blijft zo meer tijd over voor de eigenlijke zorgtaak bij de klant: maximale zorg.
– Een transparant zorgproces, inzichtelijk voor alle zorgverleners in de keten.
– Onze zorg is meetbaar en daardoor flexibel en tijdig bij te sturen.

KOM BIJ ONS WERKEN ALS THUISZORGMEDEWERKER

Zorg Verlicht is ook in Groningen en omgeving op zoek naar betrokken en gekwalificeerde thuiszorgmedewerkers. Werkt u ook graag in een klein professioneel zelfsturend team? Kijk dan eens wat Zorg Verlicht voor u kan betekenen. Wij bieden onze zorgmedewerkers de kans zich door middel van studie te verbeteren. Ook zijn er volop mogelijkheden uw kennis te verruimen, indien gewenst.

Wij hebben de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Mede daarom houden we de ontwikkelingen in de thuiszorg graag goed in de gaten. Zo verlenen wij elke dag weer hoogwaardige zorg. Voor nú en in de toekomst !

CONTACT MET ZORG VERLICHT GRONINGEN

Wilt u ook meer weten over de thuiszorg dienstverlening van Zorg Verlicht in Groningen en omstreken? U kunt ons telefonisch bereiken onder nummer (kantoortijden): 040  30 38 501 of via e-mail: info@zorgverlicht.nl. We vertellen u graag vrijblijvende meer over de zorgverlening door onze thuiszorg professionals.

 

 

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze website: www.zorgverlicht.nl. Door een bezoek aan onze website en bij eventueel gebruik van de op deze website aangeboden informatie, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Zorg Verlicht streeft ernaar de gegevens op onze website zo zorgvuldig en actueel mogelijk te houden. Ook spant zij zich in voor een goede toegankelijkheid van de website en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten.
Zorg Verlicht behoudt zich te allen tijde het recht voor de informatie en inhoud van deze website te wijzigen.

Aan de inhoud van onze website www.zorgverlicht.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Zorg Verlicht B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit deze inhoud zou kunnen voortvloeien. Dit geldt ook voor de op onze website vermelde links naa​r andere (externe) websites. Deze zijn slechts bedoeld als informatiebron. Zorg Verlicht aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit de inhoud van deze (externe) websites voortvloeien. Bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor de wijze waarop deze websites of organisaties met uw gegevens omgaan.

Zorg Verlicht garandeert niet dat aan haar verzonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Ook aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van deze e-mails.

Zorg Verlicht heeft de grootst mogelijke aandacht besteed aan de inhoud van haar website. Desalniettemin kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie op onze website is opgenomen. Signaleert u deze onvolkomenheden of onjuistheden, wilt u dat dan aan ons melden via info@zorgverlicht.nl.

Op onze website www.zorgverlicht.nl en onze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met of uit hoofde van deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.