PROFESSIONELE THUISZORG OP MAAT IN EINDHOVEN

De zorgsector is een sector die enorm in beweging is. De gezondheidszorg is onze nationale trots in Nederland. Bijna nergens is de zorgverlening aan de inwoners zo goed geregeld als in Nederland. In dat mooie zorgbestel mogen wij van Zorg Verlicht ook in Eindhoven en omstreken thuiszorg leveren. Dat doen onze thuiszorgmedewerkers met passie en op kwalitatief hoog niveau. Zorg Verlicht ontzorgt de zorg. 

Deskundig, transparant en flexibel

Wij zetten daarbij graag onze jarenlange deskundigheid in. Onze dienstverlening is van hoge kwaliteit, is transparant en flexibiliteit. Dat staat bij ons voorop. Door slim automatiseren kunnen onze zorgprofessionals hun focus en inzet houden op de échte zorgtaken. Met de inhuur van thuiszorg en zorgprofessionals via Zorg Verlicht uit Eindhoven profiteert u van onze expertise op gebied van automatisering en personele zaken (HRM). Geen ellenlange rapportages en formulieren invullen. Wij kunnen snel de échte thuiszorg leveren. Adequaat  en efficiënte, zoals het moet. Wij ontzorgen van A tot Z en dat alles tegen een zeer betaalbaar tarief.  

De voordelen van thuiszorg via Zorg Verlicht Eindhoven

  • Geweldige thuiszorg op maat
  • Betaalbaar en flexibel thuiszorg inhuren
  • Goed inzicht in de zorgvraag en voortgang via ons ICT-platform
  • Gekwalificeerde en deskundige thuiszorgprofessionals
  • Uitstekende ondersteuning op gebied van personele zaken (HRM)
  • Voldoende doorgroei en opleidingsmogelijkheden voor onze thuiszorg medewerkers
  • Kleine zorgteams, voor snel schakelen, op elke locatie in Nederland

Zoekt u werk als thuiszorg medewerker?

Bent u op zoek naar werk als thuiszorgmedewerker in Eindhoven en omgeving? Dan is Zorg Verlicht de organisatie voor u. Wij zorgen ervoor dat u zich maximaal kunt wijden aan de zorgtaak. Geen uitputtende papieren dossiers en het invullen van lijsten. Wij nemen u dat administratieve werk uit handen door slim te automatiseren. Ons ICT-platform staat 24/7 tot uw dienst. Dat werkt heel transparant en flexibel. Zo proberen we ook met zo min mogelijk piekbelasting te werken. Alle tijd voor de écht zorg, met voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Met meer ruimte voor u!

Wij zijn er voor

Neem contact met ons op

Ook meer weten over de thuiszorg van Zorg Verlicht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch (tijdens kantooruren) 040–3038501 of per e-mail info@zorgverlicht.nl . We bekijken graag samen de mogelijkheden, zodat wij ook u goede thuiszorg kunnen verlenen in Eindhoven en omgeving tegen een betaalbare prijs.

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze website: www.zorgverlicht.nl. Door een bezoek aan onze website en bij eventueel gebruik van de op deze website aangeboden informatie, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Zorg Verlicht streeft ernaar de gegevens op onze website zo zorgvuldig en actueel mogelijk te houden. Ook spant zij zich in voor een goede toegankelijkheid van de website en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten.
Zorg Verlicht behoudt zich te allen tijde het recht voor de informatie en inhoud van deze website te wijzigen.

Aan de inhoud van onze website www.zorgverlicht.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Zorg Verlicht B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit deze inhoud zou kunnen voortvloeien. Dit geldt ook voor de op onze website vermelde links naa​r andere (externe) websites. Deze zijn slechts bedoeld als informatiebron. Zorg Verlicht aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit de inhoud van deze (externe) websites voortvloeien. Bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor de wijze waarop deze websites of organisaties met uw gegevens omgaan.

Zorg Verlicht garandeert niet dat aan haar verzonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Ook aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van deze e-mails.

Zorg Verlicht heeft de grootst mogelijke aandacht besteed aan de inhoud van haar website. Desalniettemin kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie op onze website is opgenomen. Signaleert u deze onvolkomenheden of onjuistheden, wilt u dat dan aan ons melden via info@zorgverlicht.nl.

Op onze website www.zorgverlicht.nl en onze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met of uit hoofde van deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.