PROFESSIONELE THUISZORG OP MAAT IN EINDHOVEN

De zorgsector is een sector die enorm in beweging is. De gezondheidszorg is onze nationale trots in Nederland. Bijna nergens is de zorgverlening aan de inwoners zo goed geregeld als in Nederland. In dat mooie zorgbestel mogen wij van Zorg Verlicht ook in Eindhoven en omstreken thuiszorg leveren. Dat doen onze thuiszorgmedewerkers met passie en op kwalitatief hoog niveau. Zorg Verlicht ontzorgt de zorg. 

Deskundig, transparant en flexibel

Wij zetten daarbij graag onze jarenlange deskundigheid in. Onze dienstverlening is van hoge kwaliteit, is transparant en flexibiliteit. Dat staat bij ons voorop. Door slim automatiseren kunnen onze zorgprofessionals hun focus en inzet houden op de échte zorgtaken. Met de inhuur van thuiszorg en zorgprofessionals via Zorg Verlicht uit Eindhoven profiteert u van onze expertise op gebied van automatisering en personele zaken (HRM). Geen ellenlange rapportages en formulieren invullen. Wij kunnen snel de échte thuiszorg leveren. Adequaat  en efficiënte, zoals het moet. Wij ontzorgen van A tot Z en dat alles tegen een zeer betaalbaar tarief.  

De voordelen van thuiszorg via Zorg Verlicht Eindhoven

  • Geweldige thuiszorg op maat
  • Betaalbaar en flexibel thuiszorg inhuren
  • Goed inzicht in de zorgvraag en voortgang via ons ICT-platform
  • Gekwalificeerde en deskundige thuiszorgprofessionals
  • Uitstekende ondersteuning op gebied van personele zaken (HRM)
  • Voldoende doorgroei en opleidingsmogelijkheden voor onze thuiszorg medewerkers
  • Kleine zorgteams, voor snel schakelen, op elke locatie in Nederland

Zoekt u werk als thuiszorg medewerker?

Bent u op zoek naar werk als thuiszorgmedewerker in Eindhoven en omgeving? Dan is Zorg Verlicht de organisatie voor u. Wij zorgen ervoor dat u zich maximaal kunt wijden aan de zorgtaak. Geen uitputtende papieren dossiers en het invullen van lijsten. Wij nemen u dat administratieve werk uit handen door slim te automatiseren. Ons ICT-platform staat 24/7 tot uw dienst. Dat werkt heel transparant en flexibel. Zo proberen we ook met zo min mogelijk piekbelasting te werken. Alle tijd voor de écht zorg, met voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Met meer ruimte voor u!

Wij zijn er voor

Neem contact met ons op

Ook meer weten over de thuiszorg van Zorg Verlicht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch (tijdens kantooruren) 040–3038501 of per e-mail info@zorgverlicht.nl . We bekijken graag samen de mogelijkheden, zodat wij ook u goede thuiszorg kunnen verlenen in Eindhoven en omgeving tegen een betaalbare prijs.