Helpende Plus Niveau 2

Helpende Plus Niveau 2

Over deze vacature

Zorg Verlicht is op zoek naar een gemotiveerde helpende die het verschil wil maken in de zorg! In de geestelijke gezondheidszorg, in de verzorgings- en verpleeghuizen én in de thuiszorg ben jij als helpende onmisbaar.

Door jouw passie voor het bieden van persoonlijke zorg en ondersteuning aan onze cliënten, verlicht jij de lasten van degenen die de zorg het hardste nodig hebben.

Dus, ben jij toegewijd, heb je passie voor de zorg en wil jij werken in een leuk team volgens de uren die jou goed uitkomen? Lees dan verder, want Zorg Verlicht streeft niet alleen voor goede zorg voor onze cliënten, maar ook voor jou als professional!

Word de zorgheld die het verschil maakt in het leven van anderen! Als zorgmedewerker bij Zorg Verlicht ben jij de sleutel tot hoogwaardige zorg. Draag bij aan het welzijn van onze cliënten, voer verpleegtechnische handelingen uit en creëer een veilige, gastvrije omgeving.

Maar, jij krijgt van ons ook veel terug! Persoonlijk contact, leuke werkplekken in verschillende branches, maar natuurlijk ook een goed salaris. Wij schalen jou in boven CAO-normen en zorgen dat je tevreden naar je werk kunt gaan!

Functieomschrijving

Als Helpende bij Zorg Verlicht bied jij een helpende hand in het leven van onze cliënten.

  • Ondersteunen bij de dagelijkse persoonlijke verzorging van cliënten
  • Zorgen voor een veilige en gastvrije omgeving
  • Het bevorderen van het welzijn en ook de zelfredzaamheid
  • Samen met je collega’s zorg je voor het naleven van het zorgleefplan van de cliënt

Voor de functie Helpende Plus Niveau 2 vragen wij:

  • Iemand met hart voor de zorg én een helpende diploma met aanvullende opleiding
  • Een flexibele en verantwoordelijke instelling om zorg te verlenen
  • Een teamplayer die empathisch is met oog voor de behoeften van de cliënten

Als Helpende Plus Niveau 2 kun je rekenen op:

  • Wekelijkse betaling van jouw gewerkte uren
  • Geen bemiddelingskosten of kleine lettertjes
  • Je eigen online portaal voor urenregistratie en facturatie
  • Ondersteuning, begeleiding en mogelijkheid tot bijscholing

 

Ook bieden wij jou natuurlijk…

  • Een goed salaris tussen de €2257 en €2691 per maand op basis van een 36-urige werkweek
  • Een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en natuurlijk ORT volgens de CAO VVT
  • Leuk werk: wij staan voor jou klaar zodat je met plezier naar je werk gaat!
  • Kansen voor professionele ontwikkeling en waardering voor je werkzaamheden
  • De mogelijkheid om het dagelijks leven van onze cliënten te verbeteren

 

Is jouw interesse gewekt?

Wil je meteen solliciteren naar deze functie of heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op per telefoon via +316 45392780 of mail naar info@zorgverlicht.nl

Direct solliciteren kan via het formulier hieronder, dan hoor je zo snel mogelijk van ons!

Solliciteer op deze functie

Vergelijkbare vacatures

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze website: www.zorgverlicht.nl. Door een bezoek aan onze website en bij eventueel gebruik van de op deze website aangeboden informatie, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Zorg Verlicht streeft ernaar de gegevens op onze website zo zorgvuldig en actueel mogelijk te houden. Ook spant zij zich in voor een goede toegankelijkheid van de website en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten.
Zorg Verlicht behoudt zich te allen tijde het recht voor de informatie en inhoud van deze website te wijzigen.

Aan de inhoud van onze website www.zorgverlicht.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Zorg Verlicht B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit deze inhoud zou kunnen voortvloeien. Dit geldt ook voor de op onze website vermelde links naa​r andere (externe) websites. Deze zijn slechts bedoeld als informatiebron. Zorg Verlicht aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit de inhoud van deze (externe) websites voortvloeien. Bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor de wijze waarop deze websites of organisaties met uw gegevens omgaan.

Zorg Verlicht garandeert niet dat aan haar verzonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Ook aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van deze e-mails.

Zorg Verlicht heeft de grootst mogelijke aandacht besteed aan de inhoud van haar website. Desalniettemin kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie op onze website is opgenomen. Signaleert u deze onvolkomenheden of onjuistheden, wilt u dat dan aan ons melden via info@zorgverlicht.nl.

Op onze website www.zorgverlicht.nl en onze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met of uit hoofde van deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.