THUISZORG IN ZWOLLE IN GOEDE HANDEN BIJ ZORG VERLICHT B.V.

Bent u op zoek naar goede thuiszorg in Zwolle en omgeving? Thuiszorg die u optimale zorg kan leveren? Zorg op maat, naar uw wensen? Dan zit u bij thuiszorgorganisatie Zorg Verlicht goed. Wij leveren thuiszorg voor een zeer betaalbaar tarief en geheel op maat. Onze thuiszorgmedewerkers staan graag voor u klaar. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het leveren van thuiszorg personeel weten we heel goed waar de vraag zit. Daar spelen we op in. Zo hebben we bijna altijd voldoende thuiszorgmedewerkers beschikbaar.

WAT BIEDT ZORG VERLICHT zwolle ?

Zorg Verlicht biedt zorgoplossingen in de ruimste zin van het woord.

  • Onze thuiszorgmedewerkers zetten wij in bij onze klanten.
  • Wij zetten onze zorgmedewerkers (ad hoc) in om aan de zorgvraag van collega zorgaanbieders te voldoen (soms in piektijden).
  • Samen met thuiszorg professionals bieden wij u ook een ICT-totaaloplossing aan. Huurt u onze thuiszorgmedewerkers in dan ontzorgen wij u als zorgaanbieder ook aan de personele kant (HRM) en aan de administratieve kant, middels ons volledig geautomatiseerde ICT-platform.

LERENDE ORGANISATIE

Bij Zorg Verlicht stellen wij leren centraal. Onze zorgmedewerkers krijgen alle kansen zich middels studie te verbeteren of om hun kennis te verruimen. Onze thuiszorg medewerkers geven aan daar zeer tevreden over te zijn.

Wij zijn een lerende organisatie. De tijden gaan veranderen in het komende decennium. Wij houden de ontwikkelingen graag in beeld en kijken goed naar de toekomst van de thuiszorg in Zwolle. De wensen en behoeften van de zorgvragers, onze klanten, staan daarbij centraal. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo verlenen wij iedere dag hoogwaardige zorg met de focus op het heden, maar ook op de toekomst. 

ZORG VERLICHT ONTZORGT !

Meer weten over wat thuiszorg van Zorg Verlicht B.V. in Zwolle betekent? Neem dan contact met ons op. Telefonisch (kantooruren) 040  30 38 501 of per e-mail info@zorgverlicht.nl. De zorgspecialisten van ons bureau vertellen u graag meer over de vele voordelen van de inhuur van zorgprofessionals in Zwolle en omgeving! 

 

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze website: www.zorgverlicht.nl. Door een bezoek aan onze website en bij eventueel gebruik van de op deze website aangeboden informatie, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Zorg Verlicht streeft ernaar de gegevens op onze website zo zorgvuldig en actueel mogelijk te houden. Ook spant zij zich in voor een goede toegankelijkheid van de website en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten.
Zorg Verlicht behoudt zich te allen tijde het recht voor de informatie en inhoud van deze website te wijzigen.

Aan de inhoud van onze website www.zorgverlicht.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Zorg Verlicht B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit deze inhoud zou kunnen voortvloeien. Dit geldt ook voor de op onze website vermelde links naa​r andere (externe) websites. Deze zijn slechts bedoeld als informatiebron. Zorg Verlicht aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die uit de inhoud van deze (externe) websites voortvloeien. Bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor de wijze waarop deze websites of organisaties met uw gegevens omgaan.

Zorg Verlicht garandeert niet dat aan haar verzonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Ook aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van deze e-mails.

Zorg Verlicht heeft de grootst mogelijke aandacht besteed aan de inhoud van haar website. Desalniettemin kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie op onze website is opgenomen. Signaleert u deze onvolkomenheden of onjuistheden, wilt u dat dan aan ons melden via info@zorgverlicht.nl.

Op onze website www.zorgverlicht.nl en onze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met of uit hoofde van deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.