THUISZORG IN ZWOLLE IN GOEDE HANDEN BIJ ZORG VERLICHT B.V.

Bent u op zoek naar goede thuiszorg in Zwolle en omgeving? Thuiszorg die u optimale zorg kan leveren? Zorg op maat, naar uw wensen? Dan zit u bij thuiszorgorganisatie Zorg Verlicht goed. Wij leveren thuiszorg voor een zeer betaalbaar tarief en geheel op maat. Onze thuiszorgmedewerkers staan graag voor u klaar. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het leveren van thuiszorg personeel weten we heel goed waar de vraag zit. Daar spelen we op in. Zo hebben we bijna altijd voldoende thuiszorgmedewerkers beschikbaar.

WAT BIEDT ZORG VERLICHT zwolle ?

Zorg Verlicht biedt zorgoplossingen in de ruimste zin van het woord.

  • Onze thuiszorgmedewerkers zetten wij in bij onze klanten.
  • Wij zetten onze zorgmedewerkers (ad hoc) in om aan de zorgvraag van collega zorgaanbieders te voldoen (soms in piektijden).
  • Samen met thuiszorg professionals bieden wij u ook een ICT-totaaloplossing aan. Huurt u onze thuiszorgmedewerkers in dan ontzorgen wij u als zorgaanbieder ook aan de personele kant (HRM) en aan de administratieve kant, middels ons volledig geautomatiseerde ICT-platform.

LERENDE ORGANISATIE

Bij Zorg Verlicht stellen wij leren centraal. Onze zorgmedewerkers krijgen alle kansen zich middels studie te verbeteren of om hun kennis te verruimen. Onze thuiszorg medewerkers geven aan daar zeer tevreden over te zijn.

Wij zijn een lerende organisatie. De tijden gaan veranderen in het komende decennium. Wij houden de ontwikkelingen graag in beeld en kijken goed naar de toekomst van de thuiszorg in Zwolle. De wensen en behoeften van de zorgvragers, onze klanten, staan daarbij centraal. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo verlenen wij iedere dag hoogwaardige zorg met de focus op het heden, maar ook op de toekomst. 

ZORG VERLICHT ONTZORGT !

Meer weten over wat thuiszorg van Zorg Verlicht B.V. in Zwolle betekent? Neem dan contact met ons op. Telefonisch (kantooruren) 040  30 38 501 of per e-mail info@zorgverlicht.nl. De zorgspecialisten van ons bureau vertellen u graag meer over de vele voordelen van de inhuur van zorgprofessionals in Zwolle en omgeving!