HUUR THUISZORG IN VAN ZORG VERLICHT MAASTRICHT

Onze thuiszorgmedewerkers van Zorg Verlicht in Maastricht staan graag voor u klaar. Onze thuiszorgmedewerkers, vaak de spin in het web in de zorgketen, zijn goed gekwalificeerd. Zij werken in kleine zelfsturende teams en hebben zo de zorg in uw regio goed geregeld. In een zorgmarkt waar thuiszorg steeds meer onderdeel is van het totale zorgpakket van een patiënt bieden wij toekomstbestendige thuiszorg.

Bij Zorg Verlicht werken wij met een volledig geautomatiseerd zorgplatform dat de thuiszorg professional op vele fronten ondersteunt. De ellenlange administratieve processen die de thuiszorg medewerker vaak bij u thuis in Maastricht moet doorlopen zijn daardoor bij ons verleden tijd. Door het doelmatige en efficiënte bedrijfsproces kan onze thuishulp medewerker zich meer richten op de zorgtaak en heeft hij of zij dus meer tijd voor de zorgvrager. Zo kunnen onze zorgmedewerkers zo optimaal mogelijk goede zorg verlenen. Zij herkennen tijdig hiaten of problemen in de zorgverlening en kunnen naar aanleiding daarvan goed anticiperen, handelen en bijsturen.

HET TOTAALPAKKET VAN ZORG VERLICHT

Wij bieden een totaalpakket aan zorgoplossingen:

  • Wij zetten onze zorgmedewerkers in bij klanten die zich bij ons aanmelden.
  • Wij zetten onze zorgmedewerkers ad hoc in ten behoeve van de zorgvraag van collega zorgaanbieders.
  • Wij bieden een totaaloplossing aan zorgaanbieders die voor al hun zorgaanvragen onze zorgprofessionals willen inzetten bij hun klanten.
  • Zo ontzorgen wij deze zorgaanbieder aan de personele kant (HRM) en aan de administratieve kant, middels ons ons volledig geautomatiseerde ICT-platform.

WERKEN BIJ ZORG VERLICHT IN MAASTRICHT

Wilt u ook werken als thuiszorg professional bij een organisatie als Zorg Verlicht waar u zich voornamelijk kunt richten op de echte zorgtaken? Bekijk dan eens wat werken bij Zorg Verlicht  voor u kan betekenen. Wij werken in kleine zelfsturende teams en bieden volop kansen om bij te leren of om te scholen.

ZORG VERLICHT ONTZORGT !

Meer informatie over de dienstverlening van Zorg Verlicht in Maastricht krijgen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch (kantooruren) 040 – 30 38 501 of schrijf ons een e-mail info@zorgverlicht.nl. Wij vertellen u graag meer!