HUUR EEN THUISZORG PROFESSIONAL IN VAN ZORG VERLICHT HOORN

Bent u op zoek naar thuiszorg in Hoorn of omgeving, voor uzelf of voor een van uw dierbaren? Dan bent u bij Zorg Verlicht B.V. aan het goede adres. Onze thuiszorgmedewerkers zijn doorgaans snel beschikbaar. We werken met professionele medewerkers in kleine en hechte zelfsturende teams. Van de thuiszorg professionals van Zorg Verlicht mag u zorg op maat verwachten. U of uw dierbare is immers de spil waar het om draait.

ZORG IN DE EIGEN VERTROUWDE OMGEVING

Bij Zorgverlicht hebben wij er begrip voor dat u als oudere zolang mogelijk thuis wilt blijven wonen. Meestal is dat met een goede thuiszorg ondersteuning heel goed mogelijk. Zo kunt u nog jaren genieten van uw eigen vertrouwde omgeving in Hoorn. Maar ook op de manier en in het levenstempo waar u de voorkeur aan geeft.
Maar thuiszorg is er niet alleen voor ouderen. Het kan ook zijn dat u wat ondersteuning nodig heeft na een ongeval of operatie. Ook dan staan we voor u klaar. We helpen u graag in de thuissituatie. Op weg naar een (volledig) herstel.

MAATWERK VAN ZORG VERLICHT

Van al onze klanten uit Hoorn en omgeving horen wij dat ze het vooral prettige vinden dat wij zorg op maat leveren. Velen willen graag een goed evenwicht tussen ‘nog zelf doen’ en ‘niet meer zo goed kunnen’. U heeft het dus zelf in de hand. Wij passen ons aan aan uw wensen. Samen maken we een plan en daar houden we ons aan. Wilt u de zorg naderhand bijstellen? Geen probleem. Wij zijn het gewend. Het gaat erom dat wij ú helpen en dat u zich daar prettig bij voelt.

Thuiszorg bestaat onder meer uit:

  • Verpleging, bijv. wondverzorging, medicijnen/injecties toedienen, bloeddruk opmeten.
  • Persoonlijke verzorging, bijv. helpen met douchen/wassen, steunkousen, boterhammetje maken.
  • Huishoudelijke taken, bijv. een (af)wasje doen, stofzuigen, licht huishoudelijke werk.

DOOR SLIM AUTOMATISEREN, MEER TIJD VOOR DE ECHTE ZORG

Bij het vervullen van de zorgtaken bij u thuis hoort ook een goede rapportage en monitoring. Dat doen wij bij Zorg Verlicht in Hoorn door wat wij noemen, slim automatiseren. Zo kunnen we alle ketenpartners die bij uw zorg betrokken zijn goed informeren en kunnen wij onderling optimaal informatie over uw zorgvraag uitwisselen. Het neemt onze thuiszorg medewerkers veel werk uit handen, waardoor zij bij u thuis veel meer tijd hebben voor uw persoonlijke verzorging en de zorg voor uw omgeving.

EFFICIËNTE EN BETAALBARE THUISZORG

Bij Zorg Verlicht gaan wij uit van het principe dat thuiszorg in Hoorn voor iedereen niet alleen toegankelijk moet zijn, maar ook zeker betaalbaar. Onze thuiszorg professionals staan dan ook graag voor u klaar. Bovendien bieden wij onze thuiszorg ook aan voor een zeer scherp tarief. Dat waardeert de organisatie die uw thuiszorg grotendeels betaalt, maar zeker ook u, als u naar uw (geringe) eigen bijdrage kijkt.

Wilt u ook meer weten over wat Zorg Verlicht in Hoorn voor u kan betekenen? Neem dan contact op met de specialisten van Zorg Verlicht. Telefonisch 040  30 38 501 of per e-mail info@zorgverlicht.nl. De zorgspecialisten van ons bureau vertellen u graag meer over de vele voordelen van de inhuur van onze zorgprofessionals.