Thuiszorg via Zorg verlicht Den Haag goed geregeld

Thuiszorgorganisatie Zorg Verlicht levert thuiszorg volgens de normen van de huidige tijd. Thuiszorg is al lang niet meer alleen een afwasje doen en een pleister plakken. De thuiszorgprofessional van de 21e eeuw is de spil waar het complete pakket van thuiszorg tegenwoordig meer en meer om draait. Onze thuiszorgprofessionals in Den Haag en omstreken komen meerdere keren per week of dagelijks bij onze klanten thuis. Zo kunnen zij goed de vinger aan de pols houden als het gaat om de voortgang en monitoring van de zorgvraag en de zorgverlening.

Efficiënte en adequate zorg op maat

Zorg Verlicht levert zorg op maat. De zorg die nodig is, op het juiste moment en op de juiste plaats. Met behulp van het voor ons op maat gemaakt ICT-platform nemen wij de thuiszorgmedewerker veel administratieve klussen uit handen. Zo blijft er meer tijd over voor de échte zorgtaken. Binnen de keten creëren we zo bovendien volledige transparantie. Van indicatie, via zorgplan tot het uiteindelijke verlenen van zorg. Zo maakt Zorg Verlicht thuiszorg efficiënt, stuurbaar en meetbaar.

ICT maakt zorg betaalbaar

Onze volledig geautomatiseerde gegevensverwerking ondersteunt de zorgverlening optimaal. Geen onduidelijke processen, maar alles transparant en voor alle deelnemers in de zorgketen toegankelijk vastgelegd. Dit biedt ook ruimte voor persoonlijke wensen en initiatieven. Dat maakt onze thuiszorgmedewerkers snel, flexibel en breed inzetbaar. Groot voordeel bij dit alles is dat thuiszorg via Zorg Verlicht in Den Haag zeer efficiënt verloopt, wat het ook nog eens zeer betaalbaar maakt. Wij laten u graag het verschil zien.

Thuiszorg medewerkers inhuren via Zorg Verlicht Den Haag

U kunt onze thuiszorgmedewerkers inhuren via ons contactcentrum https://zorgverlicht.nl/contact/. Vaak komt de aanvraag bij ons binnen via de huisarts of de gemeente. Zij coördineren de zorgvraag, waarna wij samen met u op zoek gaan naar de juiste vorm van thuiszorg, die u wenst en nodig heeft.

Bent u een thuiszorgorganisatie en op zoek naar gekwalificeerd thuiszorgpersoneel? Onze thuiszorg professionals staat graag voor u klaar. U zet onze thuiszorgmedewerkers ik bij uw zorgvragers. U houdt daarbij volledige regie, maar u bent wel verlost van de hele administratieve afhandeling van deze flexibele personele schil. Zorg Verlicht Den Haag neemt u dat graag uit handen. U houdt de regie en middels ons ICT-platform blijft u goed op de hoogte en kunt u tijdig bijsturen waar nodig.

Werken als thuiszorg medewerker via Zorg Verlicht

Bent u de thuiszorgmedewerker waar wij naar op zoek zijn. Werkt u graag zelfstandig in kleine zelfsturende zorgteams? Dan is werken via Zorg Verlicht wat voor u. Wij bieden u volop kansen voor doorontwikkeling en scholing. Ons geautomatiseerde systeem neemt u veel administratie uit handen en geeft een goed inzicht in het totale zorgplan. Zo kunt u uw werk optimaal uitvoeren. Bekijk hier meer over werken bij https://zorgverlicht.nl/werken-bij-zorg-verlicht/ Zorg Verlicht. Daar vindt u ook een overzicht van onze vacatures http://vacature.zorgverlicht.nl/.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat thuiszorg van Zorg Verlicht voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Dat kan telefonisch (tijdens kantooruren) 040 – 3038501 of per e-mail info@zorgverlicht.nl. We komen graag vrijblijvend bij u langs in Den Haag en omstreken.