THUISZORG IN BREDA BESTEED JE UIT AAN ZORG VERLICHT B.V.

Nederland vergrijst. Dat horen we steeds en het is ook zo. Steeds meer ouderen wonen langer thuis. De plaatsen in zorgcentra zijn schaars. Dat maakt dat er veel vraag is naar thuiszorg. Ook in Breda en omgeving. Thuiszorg voorziet in een essentiële zorgbehoefte. De thuiszorgmedewerker neemt veel zorgtaken over die vroeger in de verpleegtehuizen werden uitgevoerd. Thuiszorg medewerkers van Zorg Verlicht zijn breed geschoold en kunnen de verscheidenheid aan zorgtaken, ook in de thuissituatie, prima aan.

SYNERGIE MAAKT DE ZORG MEETBAAR

Onze adequate thuiszorg medewerkers worden optimaal in staat gesteld de juiste zorg op de juiste plek te krijgen. Zij worden daarbij ondersteund door ons geautomatiseerde zorgplatform. Deze geautomatiseerde gegevensverwerking neemt de thuiszorgprofessional veel administratief werk uit handen. Bovendien komt het de gegevensoverdracht van meerdere zorgaanbieders binnen de zorgketen van één patiënt ten goede. Het bevordert de samenwerking, waarmee ook voordeel te behalen is. Ons ICT-zorgplatform maakt onze zorgverlening meetbaar en we kunnen onze dienstverlening vergelijken met andere zorgaanbieders in Breda en omgeving. Zo brengen we (nieuwe) ontwikkelingen al in een vroeg stadium in kaart en sturen we waar nodig bij. Het platform doet ook vaak dienst als het gaat om de onderlinge uitwisseling van personeel of van hun vaardigheden. Zo kunnen we deskundigheid en beschikbaarheid optimaal inzetten.

EEN PLATFORM VOOR IEDEREEN

Ons ICT-zorgplatform is ontwikkeld door ook te kijken naar gelijksoortige ICT-oplossingen in andere branches dan die van de zorg. We merkten daarbij dat sommige ontwikkelingen die daar beproefd gebruikt worden ook bruikbaar zijn binnen ons zorgproces. Zo hebben we een breed gedragen systeem ontwikkeld. Een systeem dat werkt! Het systeem werkt niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten in Breda en onze zorgprofessionals.

EFFICIËNT EN OVERZICHTELIJK

Onze communicatie met zorgvragers én met ketenpartners verloopt soepel en overzichtelijk. Dat is prettig voor onze zorgontvangers en voor onze thuiszorg professionals. Wij maken de zorg meetbaar, waardoor de zorgvraag adequaat en snel aangepast kan worden indien nodig of gewenst.

WILT U ALS THUISZORG MEDEWERKER WERKEN BIJ ZORG VERLICHT IN BREDA ?

Overweegt u als thuiszorg professional te komen werken bij onze organisatie Zorg Verlicht B.V. in Breda? Bij ons kunt u zich voornamelijk richten op de echte zorgtaken. Geen grote bulk papierwerk meer wegwerken elke dag? Maar je handen vrij hebben voor de échte zorg? Bekijk dan eens wat werken bij Zorg Verlicht https://zorgverlicht.nl/werken-bij-zorg-verlicht/ voor u kan betekenen. Wij werken met kleine zelfsturende teams. Wij bieden onze medewerkers volop kansen om bij te leren of om zich te scholen.

MEER INFORMATIE OVER ONZE THUISZORG IN BREDA

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Zorg Verlicht in Breda hebben? U kunt ons bellen of e-mailen. Wij staat u graag te woord.

Telefoon (kantooruren) : 040 – 30 38 501
E-mail : info@zorgverlicht.nl