De beste thuiszorg in assen komt van zorg verlicht b.v.

Thuiszorg is niet meer weg te denken in onze zorgmaatschappij. Met een groeiende vergrijzing in Nederland voorziet de thuiszorg tegenwoordig steeds vaker in een essentiële zorgbehoefte. Ouderen wonen, ook in Assen en omgeving, langer thuis en de plaatsen in de zorgcentra zijn schaars. Veel zorgtaken die vroeger in de verpleegtehuizen werden uitgevoerd, vinden nu plaats in de thuiszorg. Thuiszorgmedewerkers van Thuiszorg is niet meer weg te denken in onze zorgmaatschappij. Met een groeiende vergrijzing in Nederland voorziet de thuiszorg tegenwoordig steeds vaker in een essentiële zorgbehoefte. Ouderen wonen, ook in Assen en omgeving, langer thuis en de plaatsen in de zorgcentra zijn schaars. Veel zorgtaken die vroeger in de verpleegtehuizen werden uitgevoerd, vinden nu plaats in de thuiszorg. Thuiszorgmedewerkers van Zorg Verlicht zijn dan ook steeds breder geschoold en kunnen de veelheid aan zorgtaken in de thuissituatie prima aan. zijn dan ook steeds breder geschoold en kunnen de veelheid aan zorgtaken in de thuissituatie prima aan.

Geautomatiseerd zorgplatform in dienst van de zorg

De thuiszorg professionals van Zorg Verlicht verlenen al jaren thuiszorg op maat. Dat doen wij met veel passie. De thuiszorg medewerkers worden bij ons daarin ondersteund door ons op de zorg toegespitste geautomatiseerde zorgplatform. Dit neemt onze medewerkers veel administratief werk uit handen. Zo blijft er meer tijd over voor de echte zorgtaken. Dat levert tevreden klanten op en een zorgmedewerker die kan doen waar hij of zij goed in is en waar hun hart ligt: zorg verlenen op maat.

SYNERGIE MAAKT DE ZORG MEETBAAR

Ons geautomatiseerde zorgplatform voorziet in een plek waar verschillende partijen binnen de keten van zorgverlening in Assen en omgeving samenkomen. Met deze samenwerking kunnen we voordelen behalen. Onze ICT-systemen maken onze zorgverlening ook meetbaar en vergelijkbaar met andere zorgaanbieders. Nieuwe ontwikkelingen worden zo in een vroeg stadium in kaart gebracht en waar nodig bijgestuurd. Onze geautomatiseerde gegevensverwerking bevordert tevens de onderlinge uitwisseling van personeel en daarmee kunnen we hun deskundigheid en ervaring optimaal inzetten.

ICT optimaal in dienst van de zorg in Assen

  • Wij kunnen de zorg aanbieden voor een lagere prijs.
  • Onze zorgmedewerkers worden verlost van veel tijdrovende administratieve taken.
  • Maximale zorg: er is meer tijd voor de eigenlijke zorgtaak bij de klant.

Thuiszorg via zorg verlicht

Zorg Verlicht verleent ook thuiszorg bij u in Assen en omgeving. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Zorg Verlicht. Dat kan telefonisch (tijdens kantooruren) 040 – 30 38 501 of u kunt ons een e-mail info@zorgverlicht.nl sturen. De zorgexperts komen graag vrijblijvend bij u langs in Assen om de mogelijkheden te bespreken.

Werken bij zorg verlicht

Bent u zorgprofessional en op zoek naar een thuiszorgorganisatie op maat. Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘werken bij’ https://zorgverlicht.nl/werken-bij-zorg-verlicht/ Zorg Verlicht. Wij bieden u goede arbeidsvoorwaarden en voldoende doorstromings- en opleidingsmogelijkheden. U vindt hier ook ons vacatureoverzicht. Staat uw expertise er niet bij, neem dan toch contact op, want we hebben regelmatige thuiszorgmedewerkers nodig in alle disciplines. Zowel in Assen en omgeving als in andere regio’s in Nederland.